Voor een schoon en glashelder resultaat van uw ramen is het belangrijk deze met enige regelmaat te laten reinigen. Tevens is het bij ons standaard dat zowel de ramen als de kozijnen eromheen goed en grondig worden schoongemaakt.

Telescopisch wassen
Telescopisch wassen is ideaal voor ramen die op een geringe hoogte gereinigd moeten worden.
Ook ramen in een serre/aanbouw die bijvoorbeeld weinig belast mogen worden, kunnen goed worden schoongemaakt met de telescopische bewassing.

Zonnepanelen zijn de laatste tijd erg in opkomst. Wat veel mensen echter niet weten is dat ook deze oppervlakten minimaal 1 keer per jaar een poetsbeurt nodig hebben, voor een optimale werking en een mooi aanzicht.

Met dit systeem word er gedemineraliseerd water onder gepaste druk door het telescoop systeem gevoerd tot aan de borstel. Door de mechanische ondersteuning en het glasheldere water vind er een perfecte reiniging plaats.

Doordat de ramen gewassen zijn met ultra schoon water, blijven de ramen langer schoon omdat er bij traditionele bewassing een moleculair laagje zeep achter blijft. Dit laagje zorgt ervoor dat het glas na een regenbui langer nat blijft. Na een aantal malen de ramen behandeld te hebben met gedemineraliseerd water, word het oppervlakte van het glas gladder en valt het water er als het ware vanaf. Door deze methodiek zult u langer plezier hebben van uw gereinigde ramen.

Verdere voordelen ten opzichte van reguliere glasbewassing:

  • Inzetbaar tot 16 meter hoogte
  • Geen hoogwerker nodig
  • Op elke gewenste plek inzetbaar
  • Milieuvriendelijk

Voor meer informatie, of het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het contact formulier.